Τη μισή περιουσία του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ δικαιούται η πρώην σύζυγός του, Μαρία Σράιβερ, μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του.

Το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε μια οικονομική συμφωνία, η οποία ορίζει ότι η 66χρονη δικαιούται τα μισά χρήματα, από αυτά που λαμβάνει ο ηθοποιός στους συνταξιοδοτικούς του λογαριασμούς.

Δείτε ακόμη: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Eλεύθερος και επισήμως - Βγήκε μετά από 10 χρόνια το διαζύγιο

Ουσιαστικά, η Μαρία Σράιβερ θα λάβει τη μισή του σύνταξη και το 50% των εσόδων από το 1986, όταν και παντρεύτηκαν δηλαδή, μέχρι το 2011, όταν κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου.

Αν και το ζευγάρι προχώρησε στην κίνηση αυτή μία δεκαετία πριν, η έκδοση του διαζυγίου ολοκληρώθηκε το 2021. Πριν χωρίσουν τελικά, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και η Μαρία Σράιβερ ήταν μαζί για 25 χρόνια. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, την 32χρονη Κάθριν, τη 30χρονη Κριστίνα, τον 28χρονο Πάτρικ και τον 24χρονο Κρίστοφερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us Weekly (@usweekly)


Χώρισαν όταν η σύζυγός του έμαθε πως ο ηθοποιός διατηρούσε παράλληλη σχέση με την οικιακή βοηθό.

Μάλιστα, απέκτησε κι έναν γιο μαζί της, τον Τζόζεφ. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, ο ηθοποιός είχε δηλώσει επίσημα: «Καταλαβαίνω την οργή και την απογοήτευση των φίλων μου και της οικογένειάς μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και παίρνω την πλήρη ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: