Μεγάλη ανησυχία έχει ξεσπάσει στους κόλπους του twitter καθώς ο «ηγέτης» της SpaceX, Έλον Μασκ έχει εξαφανιστεί και ο λογαριασμός του «έσβησε».

Μάλιστα κάποιοι από τους ακόλουθούς του έγραψαν με χιόμορ ότι ο Έλον Μασκ «αγνοείται» αφού παρατήρησαν ότι ο ισχυρός άνδρας της Tesla που φιλοδοξεί να αγοράσει τη δημοφιλή πλατφόρμα, δεν έχει «τιτιβίσει» εδώ και καιρό.

Δεν απάντησε στις ευχές

Την Τρίτη, ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX έλαβε εκατοντάδες ευχές γενεθλίων στο διαδίκτυο από θαυμαστές και μέλη της οικογένειάς του, αλλά δεν απάντησε σε καμία από αυτές.

Οι «φαν» του είχαν αρχίσει να παρατηρούν την εξαφάνιση του Μασκ, με έναν χρήστη να γράφει στο Twitter: «Είσαι καλά Έλον; «Είμαι έκπληκτος και ανησυχώ λίγο που δεν σε βλέπω στο Twitter! Είναι όλα καλά; Μου λείπει το χιούμορ σου από τον τοίχο…» Εν τω μεταξύ, ένας άλλος σχολίασε: «Πού είσαι @elonmusk; Μου λείπεις στο Twitter»


Ο Έλον Μασκ από τότε που μπήκε στην πλατφόρμα, το 2009, κάνει συχνά tweet επί παντός επιστητού, ενώ πρόσφατα κατέθεσε προσφορά 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει τον «γίγαντα των social media».

Από τις 21 Ιουνίου και μέχρι χθες το πρωί (29/6), ο Μασκ τηρεί σιωπή στο Twitter.

Μάλιστα, δεν μοιράστηκε δημόσια καμία ένδειξη πριν από τις 21 Ιουνίου ότι θα έκανε διάλειμμα από τον αγαπημένο του δημόσιο βήμα.