Μια συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε να ακυρώσει η Πάρις Χίλτον για να παραβρεθεί στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι.

Η Πάρις Χίλτον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» και αποκάλυψε πως είχε πρόσκληση να παίξει ως DJ στην εκδήλωση «Summit of Americas» στο Λος Άντζελες, την ίδια ημέρα που ήταν ο γάμος της φίλης της.

Όπως ανέφερε, η ίδια δεν επρόκειτο να χάσει ούτε μια στιγμή από τον γάμο της φίλης της, ακόμα κι αν της έστελναν ελικόπτερο που θα τη μετέφερε από τη μία εκδήλωση στην άλλη.

«Μου ζήτησε ο Πρόεδρος Μπάιντεν και η ομάδα του να πάω ως DJ σε εκείνο το δείπνο της Συνόδου Κορυφής με όλους τους ηγέτες του κόσμου, αλλά ήταν το ίδιο βράδυ με τον γάμο της Μπρίτνεϊ», εξήγησε αρχικά, η Πάρις Χίλτον και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω τον γάμο της φίλης μου».

«Μου είπαν ότι θα στείλουν ένα ελικόπτερο για να με πάει στον γάμο, ακριβώς μετά την εκδήλωση, αλλά σκέφτηκα πως δεν πρόκειται να είμαι εγώ αυτή που θα προσγειωθεί στον γάμο της Μπρίτνεϊ με ελικόπτερο. Έπρεπε λοιπόν, να ακυρώσω τον Πρόεδρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, επισήμανε πως ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν μία από τις πιο εμβληματικές εκδηλώσεις που έχει πάει ποτέ στη ζωή της. «Βλέποντάς τη να περπατά στον διάδρομο, αυτός ο άγγελος, που πέρασε φρικτά τα τελευταία 13 χρόνια και έχει επιτέλους την ελευθερία της και να μπορεί να κάνει αυτό που θέλει και έχει αυτό το αίσιο παραμυθένιο τέλος, ήταν απλά πανέμορφο», τόνισε.