«Βράζουν» οι ρώσικες στρατιωτικές δυνάμεις στα Ουκρανικά εδάφη. Ο Πούτιν έχασε τον 57ο συνταγματάρχη του σε μόλις τέσσερις μήνες πολέμου στην Ουκρανία.

Πρόκειται για έναν υψηλόβαθμο στρατιωτικό που «έφυγε» εν μέσω σκληρών μαχών στην Ουκρανία, καθώς οι δυνάμεις του υφίστανται μια σειρά αποτυχιών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Ο αντισυνταγματάρχης Πάβελ Κισλιάκοφ, 40 ετών, κηδεύτηκε σήμερα με πλήρεις στρατιωτικές τιμές στη γενέτειρά του, στην περιοχή της Μόσχας.

Διοικητής μονάδας αλεξιπτωτιστών ο συνταγματάρχης που έχασε ο Πούτιν

Ο Κισλιάκοφ, διοικητής μιας ελίτ μονάδας Ρώσων αλεξιπτωτιστών, είναι ο 57ος συνταγματάρχης που σκοτώθηκε από τότε που ο Πούτιν διέταξε τα στρατεύματά του να περάσουν τα σύνορα της Ουκρανίας στις 24 Φεβρουαρίου.

Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με το πού σκοτώθηκε στην Ουκρανία - αλλά ο θάνατός του υπογραμμίζει τις φρικτές απώλειες υψηλόβαθμων αξιωματικών που υπέστη η Ρωσία.

Ο πόλεμος, ο οποίος μαίνεται τώρα για περισσότερους από τέσσερις μήνες, έχει επίσης στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 11 Ρώσων στρατηγών - αν και ο πραγματικός αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι υψηλότερος δεδομένης της τάσης των ρωσικών αρχών να αποκρύπτουν τους αριθμούς των νεκρών.