Η τελευταία εμφάνιση των διαδόχων του θρόνου που παρακολουθούν από κοντά τον τελικό του Wimbledon έγινε πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στο Royal Box, βρέθηκε και ο πρωτότοκος γιος τους, πρίγκιπας Τζορτζ.

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κάνει μια απίστευτη γκριμάτσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Wimbledon αποτελούσε παραδοσιακά για τους Βρετανούς ένας από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χώρας. Για τον λόγο αυτό πάντα στον τελικό παρευρίσκεται κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Φέτος, στον τελικό του Wimbledon αγωνίζονται ο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Νικ Κύργιο και εκεί βρέθηκαν προκειμένου να τους παρακολουθήσουν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τον 8χρονο γιo τους, πρίγκιπα Τζoρτζ.

Ο νεαρός διάδοχος του θρόνου φόρεσε το κοστούμι του, όπως κάνει σε κάθε επίσημη περίσταση και συνοδευόμενος από τους γονείς τους, κάθισε στο Royal Box για τον μεγάλο τελικό.

Εκεί, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον συνάντησαν τον πρόεδρο του Wimbledon, Ian Hewitt, ο οποίος έσφιξε το χέρι του Τζορτζ.