Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία εξακολουθεί να μαίνεται για σχεδόν 5 μήνες, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα γίνει ξανά πατέρας με την ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι και τόσο χαρούμενος, γιατί θα γεννήσει μία κόρη, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο 69χρονος Πούτιν φημολογείται ότι έχει τέσσερα παιδιά με την ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα, την πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, που είναι 30 χρόνια νεότερη από τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας.

Η είδηση του νέου μωρού αναφέρθηκε από το κανάλι στο Telegram, General SVR, το οποίο φέρεται να διευθύνεται από γνώστες του Κρεμλίνου, σημειώνει η New York Post.

«Η είδηση δεν άρεσε καθόλου στον μελλοντικό πατέρα και πρόεδρο της Ρωσίας, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως έχει ήδη αρκετά παιδιά και μάλιστα κόρες, γεγονός που αναστάτωσε πολύ την Αλίνα Μαράτοβνα», ανέφερε η ανώνυμη ανάρτηση, χρησιμοποιώντας το μικρό και μεσαίο όνομα της Καμπάεβα.

Η Καμπάεβα πιστεύεται ότι έχει δύο αγόρια και δίδυμα κορίτσια με τον Ρώσο πρόεδρο, τα οποία γεννήθηκαν όλα στην Ελβετία, όπως δήλωσε πηγές στο Page Six νωρίτερα φέτος. Η ίδια και τα παιδιά βρίσκονται σε μυστική τοποθεσία στη χώρα, πρόσθεσαν οι πηγές.

Τον Μάιο, ο ίδιος λογαριασμός στο Telegram ανέφερε πως η Καμπάεβα ήταν και πάλι έγκυος, αναρτώντας: «Ο Πούτιν ανακάλυψε ότι η ερωμένη του είναι και πάλι έγκυος και από ό,τι φαίνεται αυτό δεν ήταν προγραμματισμένο», επισήμανε τότε η Sun.


Τα παιδιά του Βλαντιμίρ Πούτιν

Υπενθυμίζεται ότι ο Πούτιν έχει επίσης δύο κόρες από τον γάμο του με την Ρωσίδα πρώην αεροσυνοδό Λιουντμίλα Σκρεμπνέβα: Την 36χρονη Μαρία Πούτινα, η οποία χρησιμοποιεί το επώνυμο Βορόντσοβα και την 35χρονη Κατερίνα Τικόνοβα, πρώην χορεύτρια σε διαγωνισμούς που διευθύνει μια πρωτοβουλία τεχνητής νοημοσύνης στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Ο Πούτιν φέρεται επίσης να έχει μία «κρυφή κόρη», την Λουίζα Ρόζοβα, γνωστή και ως Ελισαβέτα Κριβονοτζικ, την οποία απέκτησε με την Σβετλάνα Κριβόνοτζικ, φερόμενη ως ερωμένη του Πούτιν τη δεκαετία του 90 και των αρχών της δεκαετίας του 2000.