Η σύμπλευση στόχων της Τουρκικής Ακτοφυλακής, των «Γκρίζων Λύκων» και του Μπαχτσελί, με συνέχιση των προκλήσεων σε βάρος της Ελλάδος, αποδεικνύει ότι τίποτα δεν γίνεται «τυχαία» ή «ανεξάρτητα», αλλά όλες αυτές οι προκλήσεις αποτελούν απλώς τους κρίκους της αλυσίδας των προκλήσεων, που τελειωμό δεν έχουν!

Πιο συγκεκριμένα. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι «τυχαίο» ως γεγονός, αλλά η προ ημερών δημοσιοποίηση της φωτογραφίας όπου ο επικεφαλής της οργανώσεως των «Γκρίζων Λύκων» προσφέρει έναν πίνακα στον συγκυβερνήτη του Ερντογάν ακροδεξιό Μπαχτσελί, με ακόμη περισσότερο διευρυμένα τα όρια της «Γαλάζιας Πατρίδος» (“Mavi Vatan”) σε βάρος της Ελλάδος, συνέπεσε με την ανακοίνωση από πλευράς της Τουρκικής Ακτοφυλακής στην επίσημη ιστοσελίδα της ως περιοχή ερεύνης και διασώσεως (SAR) για την οποία είναι υπεύθυνη, ακριβώς την περιοχή της «Γαλάζιας Πατρίδος», ελαφρώς …διευρυμένη!

jkkj__2_

«Συμπτωματικώς» βεβαίως όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος και με μία απλή παράθεση των σχετικών φωτογραφιών, οι δύο περιοχές «συμπίπτουν» στην παρανομία τους!

«Συμπτωματικώς»!