Παρόλο που ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία, επιθυμούσε να κάνει το επίσημο γαμήλιο πάρτυ για τον γάμο του με την Κάρι Σίμοντς, την τρίτη του σύζυγο, στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία Τσέκερς, πράγμα που φυσικά δεν θα γίνει, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε.

Άλλωστε, υπενθυμίζεται πως το αργότερο μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου θα πρέπει να εγκαταλείψει οριστικά και το αρχοντικό του 16ου αιώνα με τα δέκα υπνοδωμάτια και το πολυμελές προσωπικό και φυσικά τη Ντάουνινγκ Στριτ, για την ξόδεψε μεγάλα ποσά, προκειμένου να την ανακαινίσει.

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει με την Τρίτη του σύζυγο δύο παιδιά. Ο γιος τους γεννήθηκε το 2020 και η κόρη τους τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως διατηρούν μια κατοικία αξίας 1,3 εκατομμυρίων λιρών στο Κάμπεργουελ, στο Λονδίνο.

Ήταν εκεί που αποκαλύφθηκε η σχέση τους το 2019, όταν ο Τζόνσον δεν είχε πάρει ακόμη διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του.

Τρία χρόνια μετά, σαφως και δεν υπολόγιζαν ότι θα έπρεπε να μετακομίσουν στο ιδιόκτητο σπίτι τους, το οποίο ωστόσο φέρεται να έχει ήδη νοικιάσει έναντι 4.000 λιρών το μήνα.

Μιας και ο Τζόνσον έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνει πάντως βουλευτής, θεωρείται πιθανό ότι η τετραμελής οικογένεια θα παραμείνει στο Λονδίνο.

Κάπως, όμως, θα πρέπει να ενισχύσει το εισόδημά της.

Μάλιστα, ο Τζόνσον έχει δύο πρώην συζύγους και συνολικά επτά παιδιά να συντηρήσει.


Πώς θα συνεχίσει τη χλιδάτη ζωή

Ο Τζόνσον και πριν απολάμβανε μία χλιδάτη ζωή, καθώς είναι γόνος εύπορης αστικής οικογένειας.

Σπούδασε στο Κολέγιο Ίτον της βρετανικής ελίτ και στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Έγινε δημοσιογράφος και ασχολήθηκε με την πολιτική από το 2001.

Πριν γίνει πρωθυπουργός το 2019 κι αφού είχε παραιτηθεί από το ΥΠΕΞ, έγινε από τους πιο ακριβοπληρωμένους αρθρογράφους στον βρετανικό Τύπο.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι τότε ετήσιες απολαβές του για μια εβδομαδιαία στήλη περίπου 1.000 λέξεων που είχε στην Daily Telegraph άγγιζαν τις 275.000 λίρες.

Τα απομνημονεύματά του θα μπορούσαν να γίνουν best seller, δεδομένου του Brexit και των πολλαπλών σκανδάλων που στιγμάτισαν την πρωθυπουργική θητεία του.

Από μία τέτοια δραστηριότητα, ο Τζόνσον εκτιμάται ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει έως και 4,5 εκατομμύρια λίρες, εφόσον το περιεχόμενο είναι γεμάτο με αποκαλύψεις.

Ακόμα , πιθανότατα να ολοκληρώσει τη συγγραφή μιας βιογραφίας του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που έχει συμφωνήσει με εκδοτικό οίκο από το 2015, υπογράφοντας ένα παχυλό συμβόλαιο ύψους 500.000 λιρών.

Παράλληλα, θα μπορούσε να εξασφαλίζει μέχρι και 100.000 λίρες για κάθε του ομιλία.

Ωστόσο, πολλοί είναι κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Μπόρις Τζόνσον πιθανότατα να επιστρέψει μελλοντικά στην πολιτική σκηνή.