Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφορικά με την «εμφάνισή» του! Αυτή τη φορά η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα Marca, αναφέρει ότι ο «CR7» έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα προκειμένου να αυξηθεί το πάχος του μορίου του από 1 έως 3 εκατοστά!
O Πορτογάλος σούπερ σταρ ως γνωστών είναι λάτρης του μπότοξ, και πολύ συχνά υποβάλλεται σε θεραπείες προσώπου. Αυτή τη φορά όμως ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλλον το παράκανε!
Να σημειωθεί ότι η αύξηση δεν είναι μόνιμη και πως κρατάει για περίπου δύο χρόνια, δεν απαιτεί ράμματα ενώ πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθούν πολλοί πρωταγωνιστές ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Η μεγάλη αλλαγή του Ρονάλντο

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν 18 ετών και η εικόνα του δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη σημερινή.
Ο Ρονάλντο με τις κατάλληλες θεραπείες απομάκρυνε σπυράκια και διάφορα σημάδια από το πρόσωπό του ενώ έβαλε σιδεράκια για να διορθώσει την οδοντοστοιχία του.
Το καλοκαίρι φροντίζει να μαυρίζει και μούσι δεν αφήνει ποτέ ενώ πολλοί τον «κατηγορούν» πως ασχολείται πολύ με τα φρύδια του.
RONALDO_SOS