Ενθουσιασμένη που κλείνει τα 60 της χρόνια δηλώνει η Ντέμι Μουρ και εντυπωσιάζει με τις νέες φωτογραφίες που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη νέα συλλογή μαγιό που σχεδιάζει, κάνουν τον γύρω του διαδικτύου αλλά και των διεθνών μέσων.

 Όπως δήλωσε στο περιοδικό People προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να ξεπεραστούν οι παρωχημένοι κανόνες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φορούν οι γυναίκες μετά από μια ορισμένη ηλικία.

 «Δεν θέλουμε να φαινόμαστε γριές ή να μην αισθανόμαστε σέξι. Να μην προσδιορίζομαι από έναν αριθμό αλλά από την εμπειρία μου.

 Γίνεσαι 59 και σκέφτεσαι, “Λοιπόν, θα γίνω 60”. Είναι πολύ απελευθερωτικό. Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν να έχει ήδη παραιτηθεί. Εγώ όμως νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ».

 Αν και της αρέσει η μόδα και τα προσεγμένα ρούχα, λέει ότι αισθάνεται πως λάμπει και με τις φόρμες της.

 «Εκτιμώ τη μόδα και έχω μια σχέση με σχεδιαστές που σέβομαι και θαυμάζω. Αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν ένα μικρό παιδί που ντύνεται και αυτό που είμαι κατά βάθος είναι ένα βρώμικο 12χρονο αγόρι που του αρέσει πραγματικά να είναι απλά άνετο και να φοράει φαρδιά ρούχα».