Τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου, η Αγγλο-Αυστραλή τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός, χορεύτρια, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια, Ολίβια Νιούτον-Τζον, έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της και τους φίλους της.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Grease έδινε μάχη με τον καρκίνο και το τελευταίο διάστημα είχε απομονωθεί στο ράντσο της, στη Νότια Καλιφόρνια.

«Σε αγαπώ πολύ»

Ο συμπρωταγωνιστής της στο Grease, Τζον Τραβόλτα, έκανε μια συγκινητική δήλωση στο Instagram του, γράφοντας: «Πολυαγαπημένη μου Ολίβια, έκανε τις ζωές μας τόσο πολύ καλύτερες. Η επιρροή σου ήταν εκπληκτική. Σε αγαπώ τόσο πολύ», γράφει μεταξύ άλλων ο 68χρονος Αμερικανός ηθοποιός και προσθέτει: «Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα. Ο Ντάνι σου, ο Τζον σου».


«Πολύ νέα για να αφήσει αυτόν τον κόσμο. Μακάρι να αναπαυτεί εν ειρήνη», έγραψε η ηθοποιός Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στο Instagram.

«Έμπνευση για εμένα»

«Από τότε που ήμουν δέκα χρονών, αγαπούσα και κοίταζα την Olivia Newton John και πάντα θα το κάνω. (Ακριβώς όπως αυτή η φωτογραφία). Ήταν και θα είναι πάντα, έμπνευση για μένα με πάρα πολλούς τρόπους. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της», έγραψε στο Twitter η τραγουδίστρια Kylie Minogue.


«Αναπαύσου εν ειρήνη, Ολίβια Νιούτον-Τζον. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της», ήταν το μήνυμα του ηθοποιού Αντόνιο Μπαντέρας.