Απόλυτα ψύχραιμη παρέμεινε η Lady Gaga, όταν της πέταξαν ένα αρκουδάκι στο πρόσωπο σε συναυλία της στο Τορόντο.

Ειδικότερα, στο βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Rogers Centre στον Καναδά από έναν θεατή που βρισκόταν κοντά στη σκηνή, φαίνεται η 39χρονη τραγουδίστρια να τραγουδάει, όταν ξαφνικά αντικρίζει ένα αρκουδάκι να χτυπά στην άκρη του κεφαλιού της.

Ωστόσο η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει κανονικά το τραγούδι της, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.


Ξεσπά η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο της Lady Gaga

Η θαυμάστρια που μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter, Τζο Σέλτον, δήλωσε στην Daily Mail: «Αποφάσισα να τραβήξω σε βίντεο ένα μέρος του φινάλε της Lady Gaga, επειδή το ‘Hold My Hand’ είναι ένα τόσο όμορφο κομμάτι και έχει μεγάλη σημασία για μένα.

Κατέγραψα τυχαία αυτό το περιστατικό σε βίντεο και στην αρχή δεν ξέραμε ποιος το πέταξε ή τι αντικείμενο ήταν καν, πιθανώς λόγω του γεγονότος ότι η Lady Gaga είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο.

Ήθελα να το μοιραστώ με άλλους θαυμαστές για να αποθαρρύνω τον κόσμο από το να πετά πράγματα στη σκηνή, γιατί όσο καλές προθέσεις και αν έχεις, ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις πού θα προσγειωθεί κάτι όταν το πετάξεις».

Στην λεζάντα του βίντεο, η χρήστης του Twitter σημειώνει: «Πώς γίνεται μερικοί θαυμαστές να νομίζουν ότι είναι ok αυτό… είναι τόσο επικίνδυνο και λυπηρό».