Την σαουδαραβικής υπηκοότητας Ράτζουα Χάλεντ Μπιν-Μουσάεντ Μπιν-Σάιφ Μπιν-Αμπντουλαζίζ Αλ-Σάιφ αρραβωνιάστηκε ο Ιορδανός πρίγκιπας διάδοχος Χουσέιν Μπιν-Αμπντάλα, όπως ανακοινώθηκε χθες από τον ιορδανικό βασιλικό οίκο.

1_3

Η παραδοσιακή τελετή του αρραβώνα πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ, στο πατρικό σπίτι της μέλλουσας συζύγου, όπως απαιτεί το έθιμο.

2_2

Παρόντες ήταν μέλη της ιορδανικής οικογένειας και η οικογένεια της μέλλουσας νύφης. Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, με ανάρτησή της στο twitter εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός.


«Δεν περίμενα ποτέ πόση ευτυχία θα γέμιζε η καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον μεγαλύτερό μου γιο, πρίγκιπα Χουσέιν, και στην όμορφη μέλλουσα νύφη Ράτζουα», έγραψε χαρακτηριστικά.

3_2

Η Ράτζουα Αλ-Σάιφ γεννήθηκε στο Ριάντ στις 28 Απριλίου 1994. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Λύκειο της Σαουδικής Αραβίας, αποφοίτησε από τη σχολή αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Syracuse της Νέας Υόρκης.

4_2

Στις 5 Ιουλίου 2022 αρραβωνιάστηκε και η αδελφή του Ιορδανού πρίγκιπα διαδόχου, πριγκίπισσα Ιμάν Μπιντ-Αμπντάλα, με τον αμερικανικής υπηκοότητας και ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Τζαμήλ Αλέξανδρο Θερμιώτη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καράκας της Βενεζουέλας.

5_2