Άνδρας στην Γκάνα επιχείρησε να κλέψει δύο σπάνια λευκά λιονταράκια από ζωολογικό κήπο στην Άκρα (πρωτεύουσα της χώρας), ωστόσο, οι γονείς των μικρών ζώων του επιτέθηκαν και τον κατασπάραξαν.

Σύμφωνα με το BBC, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το ακριβώς τι συνέβη. Να σημειωθεί ότι ο ζωολογικός κήπος έκλεισε προσωρινά.

Όταν τα λιονταράκια γεννήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, υπήρξε τεράστιος ενθουσιασμός στον ζωολογικό κήπο. Μάλιστα, τα μικρά προβλήθηκαν αρκετά στα Μέσα και η παρουσία τους «χρησιμοποιήθηκε» για την προσέλκυση επισκεπτών.



Προειδοποίηση

«Τα λιοντάρια έχουν μικρά, οπότε αν έρθετε πολύ κοντά μπορεί να αισθανθούν ότι προσπαθείτε να τους πάρετε τα μωρά», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Γης και Φυσικών Πόρων, Μπενίτο Ουόσου Μπίο. «Ζητάμε από το κοινό να αποφύγει να κάνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο εισβολέας φέρεται να σκαρφάλωσε έναν φράχτη 10 μ. πριν περάσει πάνω από έναν άλλο εμπόδιο 20 μ. για να εισέλθει στο κλουβί των λιονταριών.