Συναγερμός έχει σημάνει για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισσάβετ. Λίγη ώρα πριν ένα αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν, κοντά στο Μπαλμόραλ, μεταφέροντας επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας, που έσπευσαν στο πλευρό της 96χρονης μονάρχη.

Η πτήση KRF23R της Βασιλικής Αεροπορίας απογειώθηκε από το RAF Northolt στο South Ruislip, στο δυτικό Λονδίνο, στις 14:39 (τοπική ώρα), σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24.com.

Στο αεροπλάνο της RAF, που προσγειώθηκε στο Αμπερντίν, επέβαιναν ο δούκας του Κέιμπριτζ, ο δούκας της Υόρκης και ο κόμης και η κόμισσα του Γουέσεξ, δηλαδή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρίγκιπας Έντουαρντ, οι οποίοι θα κατευθυνθούν με αυτοκίνητο στο Μπαλμόραλ.


Αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Αμπερντίν με προορισμό το Κάστρο Μπαλμόραλ, το οποίο απέχει περίπου μια ώρα οδικώς.
elisabeth

Το BBC ανέφερε ότι μετέφερε έως και επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το Dassault Falcon προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σκωτίας στις 15.50.
william

View this post on Instagram

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Η Μέγκαν και ο Χάρι ταξιδεύουν χωριστά από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, φαίνεται ότι κατευθύνονται προς το Μπαλμόραλ χωριστά από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αναφέρει η PA. Αλλά φέρεται να ήταν «σε συντονισμό» με τα σχέδια άλλων μελών της οικογένειας.

Οι γιατροί της 96χρονης βασίλισσας Ελισάβετ εξέφρασαν νωρίτερα σήμερα την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της και συνέστησαν να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση.