Μπορεί το κλίμα να είναι βαρύ στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επιβεβαίωσε πως το χιούμορ δε χάνεται ποτέ.

 Χιλιάδες Βρετανοί και όχι μόνο σχημάτισαν τεράστιες ουρές τις τελευταίες ημέρες για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μακροβιότερη μονάρχη που είδε ποτέ το Ηνωμένο Βασίλειο.


 Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε εκεί και συνομίλησε με κάποιους εξ αυτών. Κάποια στιγμή, βλέποντας έναν πιτσιρικά, τον ρώτησε ποια ομάδα υποστηρίζει, αφού πρώτα ο ίδιος δήλωσε ότι είναι οπαδός της Άστον Βίλα, με τον μικρό να απαντά «υποστηρίζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». Τότε ο πρίγκιπας του είπε, χαμογελώντας, «κανείς δεν είναι τέλειος», δείχνοντας πόσο προσιτός είναι, ακόμη και σε μια στιγμή πένθους.

 Το βίντεο με την ατάκα του πρίγκιπα Γουίλιαμ έκανε τον γύρο του διαδικτύου και φυσικά έγινε viral ανάμεσα σε οπαδούς της Γιουνάιτεντ και των υπόλοιπων ομάδων του «νησιού», δείχνοντας πόσο ριζωμένο είναι το ποδόσφαιρο στη συνείδηση και την κουλτούρα των Βρετανών.