Ένα συγκινητικό βίντεο, αφιερωμένο στη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

 Το Ηνωμένο Βασίλειο αποχαιρετά σήμερα την αγαπημένη του μονάρχη σε μία τελετή που όμοιά της δεν υπάρχει, με μια πανεθνική σιωπή, ως «ένδειξη σεβασμού» προς την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ.

 Ο λογαριασμός τού «The Royal Family» κοινοποίησε ένα βίντεο με φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή της Αυτής Μεγαλειότητας.

 Στο φωτογραφικό υλικό βλέπουμε τη βασίλισσα Ελισάβετ από το «πρώτο λεπτό» της ζωής της, που ήταν στην αγκαλιά της μητέρας της, Ελίζαμπεθ Μπόουζ-Λάιον και του πατέρα της Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ', την παιδική της ηλικία, τον γάμο της με τον έρωτα της ζωής της, πρίγκιπα Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου.

 Στιγμιότυπα, όπου κρατά στην αγκαλιά της τον βασιλιά -πλέον- Κάρολο και από τις καθημερινές της στιγμές, και πολλές ακόμη στιγμές από τη μεγαλοπρεπή της παρουσία στον βασιλικό θρόνο, εκπληρώνοντας τα καθήκοντά της, μέχρι και τις τελευταίες ήσυχες στιγμές με τα άλογά της.