Η μόδα που έγινε λατρεία ακούει στο όνομα loom band bracelets. Πρόκειται για ένα brand που φέρει την υπογραφή του Cheong Choon Ng, ο οποίος ξεκινώντας το στην αρχή απλά για πλάκα, δημιούργησε μικροσκοπικά, πολύχρωμα, λαστιχένια βραχιόλια τα οποία δεν κοστίζουν παρά μόνο 20 πένες το ένα, δηλαδή μόλις 0,25 ευρώ.

Ο εφευρέτης των συγκεκριμένων βραχιολιών, φαίνεται πως βγήκε κάτι παραπάνω από τυχερός καθώς το εγχείρημά του απέδωσε καρπούς. Συγκεκριμένα έγινε εκατομμυριούχος, αφού κέρδισε (κρατηθείτε)… 80 εκατομμύρια ευρώ!!!

Τα βραχιόλια του καλοντυμένου επιχειρηματία έγιναν γρήγορα ανάρπαστα από μικρούς και μεγάλους, συνταξιούχους, ακόμα και από τη Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Ο Δούκας και η Δούκισσα τους Κέιμπριτζ εθεάθησαν σε εκδήλωση φορώντας τα πολύχρωμα βραχιόλια τους που έκανα αντίθεση με το αυστηρό και επίσημο ντύσιμό τους.

Η ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων παιχνιδιών, έγκειται στο ότι μπορεί κανείς να τα πλέξει μεταξύ τους με τα χέρια και να δημιουργήσει από μικρές πλεξούδες έως και φορεματάκια ή μπλούζες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια 50χρονη μητέρα η ποία έπλεξε ένα παιδικό φόρεμα ξοδεύοντας 47 λύρες για 40 σακούλες. Το φόρεμα πουλήθηκε στο διαδίκτυο έναντι 170 λυρών. Σε ιστοσελίδες μάλιστα, όπως το Amazon και το eBay έχουν γίνει όλα ανάρπαστα!

DFGE.jpg 

DFGER.jpg