Ένας 13χρονος έκανε τους πάντες να γελάνε με το ατύχημα του, ακόμα και τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν.

Συγκεκριμένα, ο μικρός έπαιζε με τη μητέρα του στο σπίτι τους, στο Μοντγκόμερι των ΗΠΑ, όταν συνέβη ένα ασυνήθιστο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, το νεαρό αγόρι μασούσε ένα παιχνίδι σκύλου, θέλοντας να «εκνευρίσει» τη μητέρα του, όταν εκείνη, αστειευόμενη, έκανε σαν να ήθελε να τον χαστουκίσει με ένα μπουκάλι αναψυκτικού. Σκύβοντας όμως το αγόρι, κατάπιε κατά λάθος τη σφυρίχτρα του παιχνιδιού, με συνέπεια να καταλήξει στον οισοφάγο του.

Όπως ήταν φυσικό, το πρώτο πράγμα που έκανε η μητέρα του ήταν να τον πάει στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου. Εκεί βρήκε την ευκαιρία να καταγράψει ένα περίεργο συμβάν που δεν είχε παρατηρήσει νωρίτερα. Κάθε φορά που προσπαθούσε ο μικρός της γιος να μιλήσει ή να γελάσει, έκανε έναν περίεργο θόρυβο με το στόμα του, σα σφύριγμα.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, η μητέρα του ρωτάει το παιδί της εάν είναι καλά, με τον 13χρονο να απαντά με ένα γέλιο, κάνοντας ταυτόχρονα και τον αξιοπερίεργο ήχο.

Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ημέρες με πάνω από 23.000.000 προβολές, με τη μητέρα του να δηλώνει στο ABC πως ακόμη και οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες αστειεύονταν μαζί του και του ζητούσαν να επαναλάβει τον ήχο.

Κι ενώ μπορεί το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στο παιδί να είχε και την αστεία πλευρά, η μητέρα του ήξερε ότι επρόκειτο για ένα σοβαρό θέμα. «Φοβόμουν ότι η σφυρίχτρα του παιχνιδιού θα μετακινούνταν σε μια θέση όπου δεν θα μπορούσε πια να περάσει αέρας».

Ευτυχώς, η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου, χρησιμοποιώντας ενδοσκόπιο, κατάφεραν να ανασύρουν το παιχνίδι.

@brownjonathan33 It’s ture I almost die ##Neardeath#f#funny ♬ original sound - Jonathan Serrano