Σε ακόμα μία εκκεντρική εμφάνιση προχώρησε ο Έλον Μασκ, την οποία μάλιστα ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter. Ο δισεκατομμυριούχος εμφανίστηκε στα κεντρικά της Twitter κρατώντας στα χέρια του ένα... νιπτήρα.

«Μπαίνω στα κεντρικά της Twitter… χωνέψτε το!», έγραψε ο Έλον Μασκ στην ανάρτησή του. Φαίνεται ότι πήρε μαζί του τον νιπτήρα για να κάνει ένα λογοπαίγνιο, καθώς οδεύει προς το «κλείσιμο» της συμφωνίας για την εξαγορά της Twitter.


Η αγγλική λέξη για το νιπτήρα είναι το sink και με το «let that sink in», που σε ελεύθερη μετάφραση είναι το «χωνέψτε το», ο Μασκ ήθελε να κάνει ένα λογοπαίγνιο, μια και η φράση στα ελληνικά μεταφράζεται ως «αφήστε αυτόν τον νιπτήρα μέσα».

Μάλιστα, ο Έλον Μασκ άλλαξε επίσης το προφίλ του στο twitter για να αναφέρεται στον εαυτό του ως «Chief Twit» (αρχηγός τουιτεράς) και την τοποθεσία του ως «κεντρικά της Twitter».

Δικαστήριο έδωσε στον Μασκ προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να κλείσει τη συμφωνία του Απριλίου για την εξαγορά της εταιρείας. Ούτε ο Μασκ ούτε η Twitter έχουν πει εάν η συμφωνία έχει κλείσει ώς τώρα.