Ο Manuel Linares είναι Ισπανός Φυσικός και σεφ και αποδεικνύει ότι η Φυσική δεν είναι επ’ ουδενί βαρετή αλλά αντίθετα είναι πολύ διασκεδαστική! Έχει ανακαλύψει έναν νέο τύπο παγωτού που ονομάζεται «Xamaleon», κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά, που αλλάζει σιγά-σιγά το χρώμα του καθώς λιώνει.

Ο περίφημος χαμαιλέοντας ή «Xamaleon» αλλάζει από γαλάζιο σε μοβ χρώμα όταν λιώνει. «Όλοι γέλασαν, αλλά ως φυσικός γνωρίζω ότι υπάρχουν διάφορες δυνατότητες που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και στο παγωτό, και χάρηκα όταν κατάφερα να αλλάζει χρώμα», είπε. Το παγωτό περιέχει φράουλες, κακάο, αμύγδαλα, μπανάνες, φιστίκι, βανίλια και καραμέλα και στη γεύση θυμίζει tutti frutti και ήδη κάνει θραύση όπου προσφέρεται!

perierga.gr - Παγωτό αλλάζει χρώμα όταν λιώνει!perierga.gr - Παγωτό αλλάζει χρώμα όταν λιώνει!