Το μπάτσελορ πάρτι της Τίφανι Τραμπ, η οποία σε λίγες ημέρες παντρεύεται με τον 25χρονο δισεκατομυριούχο Μάικλ Μπούλοςδιοργάνωσε η ετεροθαλής αδερφή της, η Ιβάνκα Τραμπ.

Το πάρτι έγινε στο Μαϊάμι, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την έπαυλη Mar-a-Lago, όπου θα παντρευτούν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Αρκετοί από τους καλεσμένους ανήρτησαν κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι στα social media, με την Ιβάνκα να ανεβάζει κάποιες στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιότυπου με την αδερφή της, Τίφανι και την νύφη της Λάρα.

1

Φυσικά, ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Τίφανι Τραμπ, η οποία ως μέλλουσα νύφη, επέλεξε για τη μέρα αυτή, ένα δαντελένιο λευκό φόρεμα με κοψίματα στη μέση. Από κοσμήματα φόρεσε μόνο το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων, με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο Μάικλ Μπούλος τον Ιανουάριο του 2021, όταν γονάτισε στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου λίγες ημέρες πριν εγκαταλείψει τη θέση του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

3

Εν τω μεταξύ, οι κουνιάδες Ιβάνκα και Λάρα, είχαν μια αμήχανη στιγμή, όταν ανακάλυψαν καταφθάνοντας στο πάρτι πως φορούσαν σχεδόν πανομοιότυπα φλοράλ φορέματα από την Reformation. Και τα δύο φορέματα είχαν τιράντες με δέσιμο στους ώμους και το ίδιο σχεδόν floral print.

4

«Η Ιβάνκα κι εγώ δεν σχεδιάσαμε να φορέσουμε τα ίδια φορέματα» αστειεύτηκε η Λάρα στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα Instagram stories της. Την ίδια φωτό ανάρτησε και η Ιβάνκα Τραμπ, που έγραψε στη λεζάντα: «Πίσω στη Φλόριντα γιορτάζοντας την όμορφη, έξυπνη και ευγενική αδερφή μου στο μπάτσελορ πάρτι της».

6

Ξεχωριστή ήταν επίσης η εμφάνιση της μητέρας της Τίφανι Τραμπ και δεύτερης συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, Μάρλα Μαπλς, η οποία φορούσε ένα θαλασσί δαντελένιο φόρεμα με nude φόδρα, ενώ όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν στεφάνια στο κεφάλι φτιαγμένα από λουλούδια.

5

Αισθητή τέλος, ήταν η απουσία της Μελάνια Τραμπ, καθώς δεν διακρίνεται σε καμία φωτογραφία ή βίντεο.