Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
biden_skonaki__2_
Διεθνή

Μπάιντεν: Αποκάλυψε... σκονάκι με αναλυτικές σκηνικές οδηγίες στην G20 - «Θα βγάλεις φωτογραφία με τον Κισίντα»

«ΕΣΕΙΣ, ο πρόεδρος Γουιντόντο και ο πρωθυπουργός Κισίντα θα ποζάρετε για μια φωτογραφία αμέσως πριν ξεκινήσει η εκδήλωση. Θα βγουν φωτογραφίες με τους ηγέτες γύρω από το τραπέζι»

Με… σκονάκι πιάστηκε ο Τζο Μπάιντεν στη Σύνοδο Κορυφής της G20.

Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τα χαρτιά που είχε μπροστά του ο 79χρονος Τζο Μπάιντεν σε μια εκδήλωση του προγράμματος «σύμπραξη για τις παγκόσμιες υποδομές» και τα οποία περιείχαν λίγο-πολύ σκηνοθετικές οδηγίες!

Του έγραφαν… πώς να σταθεί, πού να κάτσει, ποιον θα συναντήσει, ποιος θα μιλήσει πρώτος κ.ά. Μάλιστα, για να μην μπερδεύεται, σε ό,τι πρέπει να κάνει ο ίδιος υπήρχε ένα «YOU» με κεφαλαία για να ξεχωρίζει.

«ΕΣΕΙΣ, ο πρόεδρος Γουιντόντο και ο πρωθυπουργός Κισίντα θα ποζάρετε για μια φωτογραφία αμέσως πριν ξεκινήσει η εκδήλωση. Θα βγουν φωτογραφίες με τους ηγέτες γύρω από το τραπέζι».

Ωστόσο,, απ’ ό,τι φαίνεται οι οδηγίες δεν είχαν ένα πράγμα: το ότι δεν πρέπει να σηκώνει πολύ τα χαρτιά και πρέπει να προσέχει περισσότερο προκειμένου να μην τα αποκαλύψει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «New York Post», αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν έχει «πιαστεί» με τέτοιες οδηγίες, καθώς το ίδιο είχε γίνει σε μια συνάντηση τον περασμένο Ιούνιο με στελέχη επιχειρήσεων.