Μία από τις ομάδες που έχουν αποτελέσει μεγάλη έκπληξη στο φετινό Μουντιάλ είναι αναμφισβήτητα αυτή της Σαουδικής Αραβίας. «Επικεφαλής» δεν είναι άλλος από τον Γάλλο Ερβέ Ρενάρ, ο οποίος από τη θέση του προπονητή έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε η ομάδα να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσες άλλες. Παράλληλα ο ίδιος έχει δώσει το δικό του ευρωπαϊκό στίγμα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η τεράστια νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής με ανατροπή και τελικό σκορ 1-2 στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ δημιούργησε ντελίριο ευτυχίας και ενθουσιασμού σε όλη την αραβική χώρα, αποτελώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία της σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Πολύ σημαντικό ρόλο, όμως, στην ανάδειξη των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων των διεθνών ποδοσφαιριστών της Σαουδικής Αραβίας αποτέλεσε και η στήριξη του πρίγκιπα της χώρας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος, ενθουσιάστηκε από την αδιανόητη ανατροπή και την πολύ σημαντική νίκη.  Κάποιοι μάλιστα μέτρησαν τόσο πολύ τον ενθουσιασμό του που στα ΜΜΕ γράφτηκε πως αποφάσισε, σύμφωνα να κάνει σε καθέναν από τους 26 ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερα ακριβό δώρο: μία Rolls-Royce Phantom! Ωστόσο, η είδηση αυτή δεν ισχύει. Ο πρίγκιπας θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα του ως οπαδός, αλλά χωρίς υπερβολές. 
Rolls-Royce-Phantom-Tempus