Αν δεν είχε γιατρούς από τη Δύση, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα ήταν τόσο ενεργός στην πολιτική ζωή της Ρωσίας. Αυτό δήλωσε στα ουκρανικά ΜΜΕ ο Ρώσος εμπειρογνώμονας, Βαλερί Σολοβέι, για τον ηγέτη του Κρεμλίνου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το τέλος είναι ήδη ορατό…

Όπως δήλωσε ο Βαλερί Σολοβέι στο ουκρανικό κανάλι του YouTube «Odesa Film Studio» και μεταδίδει η βρετανική Mirror, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει συνέχεια δίπλα του γιατρούς από τη Δύση που του χορηγούν τις πιο εξελιγμένες θεραπείες, τις οποίες δεν θα μπορούσε να του προσφέρει η Ρωσία.

Μάλιστα, ο Ρώσος εμπειρογνώμονας είναι ένας ακόμη που κάνει λόγο για καρκίνο στο σώμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνοντας ότι με αυτές τις εξελιγμένες δυτικές θεραπείες, οι γιατροί όχι μόνο αντιμετωπίζουν τον καρκίνο αλλά και φρενάρουν την εξάπλωσή του.

«Μπορώ να πω ότι χωρίς αυτήν την “ξένη” μεταχείριση, σίγουρα ο Πούτιν δεν θα βρισκόταν στον δημόσιο βίο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι γιατροί χρησιμοποιούν τις πιο προηγμένες θεραπείες που η Ρωσία δεν μπορεί να του προσφέρει….Θα έλεγα ότι η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται, είναι πολύ επιτυχημένη. Του έχουν φερθεί πολύ καλά», δήλωσε ο Σολοβέι.

«Παρ’ όλα αυτά, το τέλος του είναι ήδη ορατό, ακόμη και σύμφωνα με τους γιατρούς που έχουν αναλάβει τη θεραπεία, γιατί κανένα φάρμακο δεν μπορεί να είναι 100% επιτυχημένο», προσθέτει ο εμπειρογνώμονας, ο οποίος ισχυρίζεται εδώ και πολλούς μήνες ότι γνωρίζει εμπιστευτικές πληροφορίες για την ιδιαίτερα εύθραυστη υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πρόκειται για έναν πρώην καθηγητή στο διάσημο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO) και απόφοιτος σχολής με ειδίκευση στην εκπαίδευση κατασκόπων και διπλωματών. Οι πληροφορίες του βγαίνουν στη δημοσιότητα, την ώρα που η Metro μεταδίδει πως η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος «πρέπει να επιστρέψει στην πραγματικότητα» ως απάντηση στους ισχυρισμούς του Κρεμλίνου ότι είναι έτοιμος για διαπραγματεύσεις.