Ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο κρυφός γιος του βασιλιά Καρόλου και της βασιλικής συζύγου Καμίλα, υπόσχεται ότι θα κάνει αποκαλύψεις με την έλευση του 2023 που θα αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του, χωρίς ωστόσο να ζητάει «τίτλο ή λεφτά», παρά μόνο να επανενωθεί με τους βιολογικούς γονείς του.

 Ο Σάιμον Τσαρλς Ντοράντε-Ντέι από την Αυστραλία ισχυρίζεται επανειλημμένα ότι είναι ο κρυφός γιος του βασιλιά Καρόλου και της βασιλικής συζύγου Καμίλα και πιέζει μέσω social media να γίνουν τα απαραίτητα τεστ DNA ώστε να το αποδείξει, μεταδίδει η Daily Star.

 Άλλωστε, είναι αρκετά ενεργός στα social media και ενημερώνει τους ακόλουθούς του για το… βασιλικό αίμα του ενώ πρόσφατα έδωσε μια αινιγματική απάντηση στην ερώτηση «βρισκόμαστε κοντά στην αλήθεια;». Σε μια ανάρτησή του στις 18 Δεκεμβρίου, έγραψε «φυσικά, σίγουρα έχω διάφορα σχέδια για το 2023 και μια πιο φρέσκια προσέγγιση για το ζήτημα».

 Εδώ και χρόνια δηλώνει ότι είχε μια πιο συντηρητική και απόμακρη προσέγγιση στο ζήτημα, όμως μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τονίζει ότι θα προσπαθήσει πιο έντονα – με νομική βοήθεια – να ακουστεί η φωνή του και να διεκδικήσει τη γνωριμία με τους γονείς του.

 Μάλιστα, με μια δόση χιούμορ, ανέβασε και φωτογραφία στο Facebook όπου απεικονίζεται ο ίδιος και η σύζυγός του πάνω σε χαρτονόμισμα του αυστραλιανού δολαρίου, γράφοντας στη λεζάντα ότι ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα «μια απεικόνιση για να φτιάξει η ημέρα σας» ενώ ρωτάει τους διαδικτυακούς του φίλους «όταν βγει η αλήθεια, τι θεωρείται ότι πρέπει να γίνει;».

  Αν και ισχυρίζεται ότι δεν ψάχνει «τίτλο ή χρήματα» αλλά ότι είναι «απλώς ένας άνθρωπος που αναζητά τους βιολογικούς του γονείς», ο 56χρονος έχει χρησιμοποιήσει έμμεσα τη… σύνδεσή του με τη βασιλική οικογένεια για να προωθήσει τις δικές του επιχειρηματικές κινήσεις.

 Το 2021 άνοιξε ένα μαγαζί με κιθάρες και το ονόμασε «Royal Riffs» (σ.σ. Βασιλικά Γρατζουνίσματα). Βέβαια, εμφανίζεται αγανακτισμένος από τότε που άνοιξε το μαγαζί, κυρίως με τη συμπεριφορά της βασιλικής οικογένειας, δηλώνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει τι χρειάζεται να κάνει για να επανενωθεί με τον «πατέρα» του, τώρα που είναι βασιλιάς.