Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αυστραλία. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμα τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στην πολιτεία Κουίνσλαντ. Οι ανακριτικές Αρχές της χώρας ψάχνουν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το 9News δείχνουν τα δευτερόλεπτα λίγο πριν από τη σύγκρουση. Το ένα ελικόπτερο έχει ήδη ξεκινήσει την απογείωσή του, ενώ ένα δεύτερο ελικόπτερο πετά σε μεγαλύτερο ύψος, έχοντας καθοδική πορεία για να προσγειωθεί.

Το δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους και είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 13, από τους οποίους 3 παλεύουν για τη ζωή τους, φαίνεται πως συνέβη όταν το ένα ελικόπτερο απογειωνόταν και το άλλο βρισκόταν σε διαδικασία προσγείωσης.

Λουόμενοι και άνθρωποι που έκαναν τζετ σκι έσπευσαν να βοηθήσουν.

Τη στιγμή της σύγκρουσης το θεματικό πάρκο ήταν γεμάτο κόσμο λόγω της χριστουγεννιάτικης περιόδου που διανύουμε. Οι Αρχές λένε ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που θα βοηθήσουν στο να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ.

Οι ανακριτικές Αρχές της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων ερευνούν τα αίτια του πολύνεκρου αεροπορικού δυστυχήματος.