Τη σοκαριστική στιγμή που ένα παιδί προσπαθεί να κρατηθεί από την πόρτα του αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο της Αϊόβα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Το ανήλικο αγόρι που καθόταν στο πίσω κάθισμα, πέφτει τελικά στον δρόμο. Ο οδηγός σταματά και τρέχει προς το παιδί ενώ είναι μεγάλος ο κίνδυνος να χτυπηθούν από διερχόμενα αυτοκίνητα. Ένα φορτηγό φρενάρει στη μέση του δρόμου και ο οδηγός τρέχει μαζί με άλλους για να βοηθήσουν.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Παράλληλα, στην Ινδία, τύχη βουνό είχε ένας άνδρας που προσπάθησε να μπει στο τρένο, πριν ακόμα αυτό σταματήσει στον σταθμό.

Αρπάχτηκε από τη χειρολαβή της ανοιχτής πόρτας, όμως έχασε την ισορροπία του, σύρθηκε και παρ’ ολίγο να συνθλιβεί ανάμεσα στον συρμό και την αποβάθρα.

Για καλή του τύχη στο σημείο βρισκόταν ένας φύλακας που τον έσωσε.

Ακόμη, παρ’ ολίγο τραγωδία να σημειωθεί σε τσίρκο στη Ρωσία. Δύο αρσενικά λιοντάρια επιτίθενται το ένα στο άλλο. Ο θηριοδαμαστής προσπαθεί να τα χωρίσει, όμως ένα τρίτο λιοντάρι του επιτίθεται και τον ρίχνει κάτω.

Η γυναίκα του, που επίσης βρίσκεται μέσα στο κλουβί, διώχνει το θηρίο χτυπώντας με το μαστίγιο. Ο 42χρονος άνδρας σηκώνεται και πετάει ένα αντικείμενο στο λιοντάρι για να το τρομάξει.

Αφού απομακρύνονται τα λιοντάρια, το ζευγάρι υποκλίνεται και αγκαλιάζεται μπροστά στο κοινό, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Όμως οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο θηριοδαμαστής αποκαλύπτουν τα τραύματα που του προκάλεσε ο αιχμάλωτος βασιλιάς των ζώων.