Η «μαϊμού» κληρονόμος Άννα Σόροκιν ετοιμάζει το δικό της ριάλιτι!

Στη νέα της ζωή μετά τη φυλακή, η απατεώνισσα του Ιnstagram σχεδιάζει το επόμενο βήμα, ένα δικό της ριάλιτι, με σκοπό να δείξει τα «καλλιτεχνικά της ταλέντα» και να πει την «ιστορία της» η ίδια. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Nτάνκαν Λεβίν, στην «Page Six», το project βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια σχεδιασμού και ανάπτυξης και δεν έχει ακόμη συνδεθεί με κάποια εταιρεία παραγωγής ή δίκτυο.

Ο δικηγόρος της ανέφερε, επίσης, ότι ήταν δύσκολο να βρει συνεργάτες για να συνεργαστούν με τη Σόροκιν, εξαιτίας του ποινικού παρελθόντος της και της δημόσιας εικόνας της. Πρόσθεσε, δε, ότι η κορυφαία προτεραιότητά τους είναι να κερδίσουν την ποινική της έφεση στην καταδίκη της και να σταματήσουν την απέλασή της από την ICE.

Η 31χρονη Σόροκιν συστηνόταν ως Άννα Ντέλβι, κληρονόμος μιας αριστοκρατικής οικογένειας με αμύθητη περιουσία, στην υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης. Κατάφερε να ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή χωρίς να πληρώνει φράγκο, εξαπατώντας τους πάντες, μέσα από μια πλαστή «τέλεια εικόνα» στο Ιnstagram με φωτογραφίες από εξωτικά μέρη, πάρτι και ακριβές αγορές στις πλάτες των εύπορων «φίλων» της. Η απάτη αποκαλύφθηκε και το 2019 καταδικάστηκε για απάτη και οικονομικά εγκλήματα. Αποφυλακίστηκε το 2022. Η ιστορία της έγινε μίνι σειρά του Netflix, «Inventing Anna», από τη Σόντα Ράιμς, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 17/1