Ο γάµος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του αρραβωνιαστικού της, Μάθιου Κουµάρ, αναβάλλεται για δεύτερη φορά. O θάνατος του πατέρα της πριγκίπισσας, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, σύµφωνα µε ανθρώπους από το περιβάλλον της οικογένειας, οδήγησε στην απόφαση να µεταφερθεί το ευχάριστο γεγονός για πιο µετά. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας είναι τόσο συντετριµµένη που ακόµα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συµβεί, αφού είχε µεγάλη αδυναµία στον πατέρα της.

13_4

Η µικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί τον καλό της το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς δεν βρέθηκε κατάλληλη ηµεροµηνία για την τελετή. Το ζευγάρι έπρεπε να κάνει υποµονή και να προγραµµατίσει τον γάµο του για τον Μάιο του 2020, ωστόσο ήρθε η πανδηµία του κορονοϊού και χάλασε τα σχέδιά τους. Ο γάµος λοιπόν της µικρότερης κόρης του τέως βασιλιά µε τον Αµερικανό δικηγόρο, που ήταν προγραµµατισµένος για τον ερχόµενο Μάιο στο Πόρτο Χέλι, όπως είχε αποκαλύψει το «Secret», έπρεπε να αναβληθεί ακόµα µία φορά. Ο θάνατος όµως του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασµένη Τρίτη (10/1) σε ηλικία 83 ετών, φαίνεται ότι θα αναβάλει ξανά τα σχέδια του ζευγαριού. Αξίζει να σηµειωθεί ότι ήταν επιθυµία του Κωνσταντίνου ο γάµος της Θεοδώρας να γίνει σε ελληνικό έδαφος.

Who is who

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Θεοδώρα είναι και ηθοποιός. Μάλιστα, είχε παίξει στην πασίγνωστη αµερικανική σαπουνόπερα «Τόλµη και γοητεία» µε το όνοµα Theodora Greece. Μεγάλωσε στην Αγγλία και το 2006 απέκτησε Μπάτσελορ στις Θεατρικές Τέχνες από το Πανεπιστήµιο Μπράουν στο Ρόουντ Αϊλαντ. Τον Απρίλιο του 2010 η Θεοδώρα µετακόµισε στο Λος Αντζελες για να κυνηγήσει το όνειρό της στον χώρο του θεάµατος. Έχει συµµετάσχει στις κινηµατογραφικές παραγωγές «Static», «Respect Greece», «Gates of Hades» και «Little Boy». Τον έρωτα της ζωής της, τον δικηγόρο και βέρο Καλιφορνέζο Μάθιου Κουµάρ, τον γνώρισε όταν µετακόµισε στις ΗΠΑ και από το 2016 είναι µαζί. Η Θεοδώρα έχει βαπτίσει το τρίτο παιδί του αδερφού της Παύλου, Αχιλλέα-Ανδρέα.