Το όνομα του πρώην συντρόφου του σε κατσαρίδα μπορεί να δώσει όποιος ενδιαφέρεται στον ζωολογικό κήπο San Antonio στο Τέξας, έναντι 10 δολαρίων.

Η πρωτοβουλία που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ζωολογικός κήπος ονομάζεται «Cry Me a Cockroach» και γίνεται με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ζωολογικός κήπος αναφέρει ότι τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για την υποστήριξη του οράματος του και τη διασφάλιση ενός μέλλοντος για τα άγρια ζώα.

Το «πακέτο» του Αγίου Βαλεντίνου και οι εναλλακτικές

Όσοι αναζητούν ακόμα πιο ευφάνταστους τρόπους για να στείλουν ένα μήνυμα «αγάπης» στους πρώην συντρόφους τους έχουν και εναλλακτικές.

Έναντι 5 δολαρίων μπορούν να επιλέξουν λαχανικό, αλλά και ένα τρωκτικό, το οποίο θα τους κοστίσει 25 δολάρια. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό θα πάρει το όνομα του πρώην και στη συνέχεια θα γίνει γεύμα ζώου.

Όλοι οι «δωρητές» λαμβάνουν μια ψηφιακή κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία αν θέλουν μπορούν να στείλουν στον πρώην τους, για να τον ενημερώσουν ότι το όνομά του δόθηκε σε κατσαρίδα- ή λαχανικό, τρωκτικό- που στη συνέχεια την έφαγε ένα ζώο.

Αν κάποιος θέλει να κάνει ακόμη πιο σαφές το μήνυμα, μπορούν να στείλουν και ένα βίντεο στον πρώην σύντροφο, που θα δείχνει τη στιγμή που ένα ζώο θα τρώει την κατσαρίδα. Αυτή η επιλογή κοστίζει 150 δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ιδιαίτερη ιδέα του ζωολογικού κήπου έχει μεγάλη απήχηση. Πέρυσι έγιναν περισσότερες από 8.000 δωρεές, από 30 χώρες. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε τροχιά για να ξεπεράσουμε το περσινό ρεκόρ», δήλωσε ο Κάιλ Πέρεζ, διευθυντής επικοινωνίας του ζωολογικού στο Τέξας.

Με πληροφορίες από CNN