Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
viral-rosia
Διεθνή

Viral βίντεο: Ατζαμής Ρώσος οδηγός τανκ χτύπησε με κανόνι... πέντε συμπατριώτες του

Το βίντεο ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας, σε μια προσπάθεια να χλευάσει τον εχθρό

Viral έχει γίνει βίντεο στο οποίο φαίνεται ρωσικό τανκ να χτυπά Ρώσους στρατιώτες που βρίσκονται πάνω σε άλλο τεθωρακισμένο.

Συγκεκριμένα, το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που το κανόνι του τανκ χτυπά τουλάχιστον πέντε Ρώσους στρατιώτες, οι οποίο όμως κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους και να τρέξουν να σωθούν.

Ένας εξ αυτών έπεσε στο έδαφος, όπου παρέμεινε για λίγο διάστημα, προτού μπορέσει να σηκωθεί και να απομακρυνθεί.

Το βίντεο ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας, σε μια προσπάθεια να χλευάσει τον εχθρό, σημειώνοντας στη συνοδευτική λεζάντα:

«Η μεγαλύτερη απειλή για το μηχανοκίνητο ρωσικό πεζικό είναι τα μηχανοκίνητα πληρώματα ρωσικών τανκς».

Πάνω από ενάμισι εκατομμύριο θεατές

Από τη μέρα που αναρτήθηκε το εν λόγω βίντεο, πριν από πέντε ημέρες, έχει καταγράψει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο θεάσεις.

Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας έβαλε στο βίντεο των 52 δευτερολέπτων και υπόκρουση από video game μαζί με χάχανα.

Πριν από έναν μήνα, το ίδιο υπουργείο είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο βίντεο με ρωσικό τεθωρακισμένο να πέφτει από ένα τρένο και τη συνοδευτική λεζάντα:

«Όχι ότι παραπονούμαστε, αλλά στο μέλλον ζητάμε από τους Ρώσους να είναι πιο προσεκτικοί όταν ξεφορτώνουν στρατιωτικό εξοπλισμό».

Σύμφωνα με το oryxspioenkop.com, η Ρωσία έχει χάσει μέχρι τώρα 1.450 τανκς, που είτε κατέστρεψαν Ουκρανοί στρατιώτες είτε τα παράτησαν τα πληρώματά τους.