Μία εβδομάδα μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, νέα ντοκουμέντα από το χτύπημα του Εγκέλαδου έρχονται στο φως και προκαλούν σοκ. 

Στο βίντεο της εκπομπής LIVE NEWS φαίνονται κτίρια να καταρρέουν, κόσμος στους δρόμους να τρέχει για να σωθεί, γιατρούς να βγάζουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τα μικρά παιδιά από κλινικές, νοσηλεύτριες να ρισκάρουν τη ζωή τους για να προστατέψουν βρέφη σε θερμοκοιτίδες.

Κάθε κάμερα ασφαλείας στις σεισμόπληκτες περιοχές καταγράφει μια σειρά από εικόνες που προκαλούν δέος. Όλα αρχίζουν στις 04:17 τα ξημερώματα όπως αποτυπώνεται σε βίντεο. Οι γερανοί στα λιμάνια και οι σκηνές σε υπαίθρια πάρκινγκ δείχνουν την ένταση του πρώτου σεισμού.

Όπως θα δείτε σε νοσοκομείο του Γκαζιαντέπ, γιατροί και νοσηλευτές αρχίζουν να τρέχουν. Κάποιοι μπαίνουν σε δωμάτια ασθενών, με το ρεύμα να κόβεται και όλους να προσπαθούν να βρουν διέξοδο διαφυγής.

Σε δρόμους της περιοχής οι πρώτες πολυκατοικίες αρχίζουν να καταρρέουν. Κόσμος που τρέχει, αισθάνεται ότι δεν είναι προστατευμένος και ασφαλής πουθενά.

Δείτε το βίντεο του Μega



Θάνατος, καταστροφή και πανικός που διαρκεί για ώρες. Τα φανάρια τρέμουν και σε δρόμους οι οδηγοί βλέπουν αριστερά και δεξιά τους κτίρια να καταρρέουν. Ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα ισοπεδώνονται. Κάποιοι γλιτώνουν για λίγα εκατοστά, άλλοι σε πλατείες βλέπουν μπροστά στα μάτια τους να χάνονται όλα όσα προσπαθούσαν για χρόνια να αποκτήσουν.