Ο Κόρι δεν πρόσεχε όταν έτρωγε ένα από τα πατατάκια Walkers, το οποίο ήταν σε σχήμα καρδιάς και κόστιζε... 115.000 δολάρια. Ο tiktoker με το λογαριασμό @corysworldd την πάτησε λόγο απροσεξίας, αφού υπήρχε πληροφορία πως εκείνος που θα έβρισκε το πατατάκι σε σχήμα καρδιάς θα έπαιρνε αυτό το χρηιματικό ποσό. 

Στο βίντεο «Τι τρώω σε μια μέρα» που δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου, ο Κόρι τρώει ένα πακέτο πατατάκια με τυρί και κρεμμύδι στην αρχή του βίντεο. Μετά την ανάρτηση του βίντεο οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν το σχήμα και ενημέρωσαν τον Κόρι ότι είχε μασήσει το πανάκριβο πατατάκι.

Ο influencer συνειδητοποίησε το λάθος του μόλις έξι ημέρες αργότερα, όταν έβλεπε το αρχικό βίντεο με τη φίλη του. Ο Κόρι δήλωσε ότι λυπήθηκε που έχασε μια πιθανή ευκαιρία για ανακαίνιση του σπιτιού του ή για διακοπές, αλλά στο τέλος έκανε χιούμορ. «Ήμασταν και οι δύο τόσο σοκαρισμένοι και ξεσπάσαμε σε γέλια, η Λέα τηλεφώνησε στη συνέχεια στον πατέρα της για να του εξηγήσει πως χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία» 

@corysworldd Please please please no Sam & Ella 🤞🏼#wieiad #whatieatinaday #corysworld #eatwithme #eatwithcory #food #foodie #foodtiktok #fyp ♬ mario sound - mandycap