Τίγρεις της Βεγγάλης σκότωσαν παππού και εγγονό μέσα σε 12 ώρες, κοντά στην Καρνατάκα της νότιας Ινδίας. Το πρώτο θύμα, ο 12χρονος Τσετχάν, δέχθηκε επίθεση στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ μάζευε καφέ σε φυτεία που βρίσκεται δίπλα σε δάσος της περιοχής.

Δεν πέρασαν 12 ώρες και ο παππούς του, στις 13 Φεβρουαρίου, δέχθηκε επίθεση στην ίδια περιοχή κοντά στο Εθνικό Πάρκο Ναγκαρχόλε. Πρόκειται για πραγματική τραγωδία, αφού ο Ραγιού είχε δώσει το «παρών» για την κηδεία και φέρεται να βγήκε έξω γύρω στις 6:30 π.μ., προκειμένου να αποφορτιστεί συναισθηματικά. Εικάζεται ότι η τίγρη τον δάγκωσε στο κεφάλι και τον σκότωσε ακαριαία.

Και η τραγωδία έχει συνέχεια… Ακόμα ένα μέλος της οικογένειας, ο 56χρονος Τζαγιάμα, πέθανε από ανακοπή μόλις έμαθε για τους θανάτους, ανέφεραν οι «Hindustan Times».

Σύντομα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των ζώων και την αποτροπή περαιτέρω επιθέσεων στην περιοχή. Οι ντόπιοι σκότωσαν μία τίγρη, καθώς θεώρησαν ότι αυτή κατασπάραξε παππού και εγγονό, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο και για άλλες τίγρεις στην περιοχή. Από τον Οκτώβριο του 2021 έχουν σημειωθεί πάνω από επτά επιθέσεις αιλουροειδών στην περιοχή.