Στο ρήγμα το οποίο άνοιξε τη γη στα δύο και έγινε το σημείο του σεισμού στην Τουρκία βρέθηκε η κάμερα του MEGA και το κατέγραψε με εικόνες. 

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Οι εικόνες που έρχονται από τις πληγείσες περιοχές, είναι χαρακτηριστικές της καταστροφής που έχει συντελεστεί και που για πάντα έχει αλλάξει την Τουρκία.

Το MEGA βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα χαλάσματα, καταγράφοντας εικόνες γροθιά στο στομάχι, τόσο ισοπεδωμένων κτιρίων που έγιναν σκόνη και μπάζα, όσο και χαροκαμμένων ανθρώπων, που αν και κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα ερείπια, έχασαν οικογένεια, συγγενείς και περιουσίες.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο σημείο όπου ξεκίνησαν όλα. Το ρήγμα βρίσκεται 15 χλμ μακριά από την Αντιόχεια και είναι 200 μέτρα σε περίμετρο και 30 μέτρα σε βάθος. Το ρήγμα αυτό ήταν κάποτε ελαιώνας ενώ οι εικόνες από το ρήγμα φαίνονται ακόμη και από δορυφόρο.

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι εκτός ελέγχου. Ένα από τα μεγαλύτερα δράματα είναι τα χιλιάδες ορφανά παιδιά που άφησε πίσω του ο σεισμός, τα οποία υπολογίζονται στα 1.400.

Στο Χατάι έναν άνδρας πήγε στο νοσοκομείο και ζήτησε να πάρει ένα παιδί και οι Αρχές τον συνέλαβαν. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκε όπλο και 35.οοο λίρες.

Ο Γενς Στόλτενμπεργκ στην Τουρκία

Ο Γενς Στόλτενμπεργκ έφτασε στην Τουρκία, σε μια προγραμματισμένη επίσκεψη, και δήλωσε πως το ΝΑΤΟ θα στηρίξει την Τουρκία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Επιπλέον, είπε πως είναι καιρός να ενταχθεί η Φινλανδία και η Σουηδία στο ΝΑΤΟ. Ο Τσαβούσογλου απάντησε πως δεν υπάρχει πρόβλημα για την Φιλανδία αλλά για την Σουηδία ήταν κατηγορηματικός. Ο λόγος είναι πως, όπως είπε, η Σουηδία πρέπει να καταλάβει πως ό,τι είναι ο αντισημιτισμός είναι και το αντιισλαμικό κίνημα και αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».