Μηνύματα που φαίνεται να αντάλλαξε ο 58χρονος γιος του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, με την ξαδέρφη του ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δημιούργησαν πανικό!

Στα μηνύματα φαίνεται ότι ο Χάντερ παρακαλάει την ξαδέρφη του να του κανονίσει ραντεβού με την ηθοποιό Νίκολα Πελτζ, η οποία είναι 25 χρόνια μικρότερή του ώστε να ξεπεράσει τη Χάλι Μπάιντεν, τη σύζυγό του εκλιπόντος αδερφού του.

Σύμφωνα με τη DailyMail, που αποκαλύπτει τον διάλογο του Χάντερ Μπάιντεν με την ξαδέρφη του Καρολάιν, ο γιος του Τζο Μπάιντεν φαίνεται να είχε απογοητευτεί από τις αλλεπάλληλες ερωτικές απογοητεύσεις και ενώ βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης τον Ιανουάριο του 2019.

Στα μηνύματα με την ξαδέρφη του, ο Χάντερ Μπάιντεν της εξηγεί ότι ο ψυχίατρός του τού πρότεινε να βγει ραντεβού με τη νεαρή ηθοποιό Νίκολα Πελτζ ώστε να ξεπεράσει τη Χάλι Μπάιντεν, τη σύζυγό του εκλιπόντος αδερφού του Μπο, με την οποία ήταν κάποτε ζευγάρι.

Ο λόγος που ο Χάντερ παρακαλούσε την ξαδέρφη του να του κανονίσει ραντεβού με τη Νίκολα Πελτζ είναι γιατί η Καρολάιν Μπάιντεν γνωρίζει καλά την ηθοποιό. Μάλιστα, τα δύο ξαδέρφια συζήτησαν πιθανά ραντεβού με την 26χρονη Μπέλα Χαντίντ, την 25χρονη Μπέλα Θορν, το 31χρονο μοντέλο Γιασμίνα Τζόουνς αλλά και την 57χρονη σεναριογράφο Λούσι Νταλ.

Όπως φαίνεται στα μηνύματα, ο Χάντερ πιέζει επανειλημμένα την Καρολάιν να του κανονίσει το ραντεβού ή αλλιώς να της βρει «πλούσιες, καυτές και ευγενικές» γυναίκες για να βγουν έξω. Η ξαδέρφη του, φαίνεται ότι του εξηγεί ότι έχει γνωστούς σε ένα πρακτορείο μοντέλων και μπορεί να του κανονίσει έξοδο «με όποια θέλει».

Ο Χάντερ φαίνεται σε μια από τις στιχομυθίες να γράφει στην Καρολάιν ότι «το όνομά της είναι Πελτζ ή όπως τέλος πάντων λένε τη φίλη σου και μου έδειξε τη φωτογραφία της. Αστείο ε;», αναφερόμενος στις συμβουλές του ψυχοθεραπευτή του να ξεφύγει από την «παγίδα της Χάλι».

Η Καρολάιν φαίνεται να απαντάει: «Η Νίκολα Πελτζ!;!;! Είδες στο είπα πόσο γ@@@@@@α όμορφη και γλυκιά είναι. Της είπες ότι είσαι ξάδερφός μου;».

«Η Νίκολα είναι 24 ετών και ο πατέρας της ο Νέλσον θα σε λατρέψει», συνεχίζει η Καρολάιν. «Μπορείς να γνωρίσεις και να βοηθήσεις τον Μπραντ», τον αδερφό της ηθοποιού να μπει στο Πανεπιστήμιο του Yale γιατί «αυτό θα κάνει τον Νέλσον και τη Νίκολα να σε συμπαθήσουν και μετά θα πρέπει να σε συμπαθήσει και η μητέρα της».

«Είναι υπέροχο ότι είναι 24 ετών», απαντάει ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ. «Σοβαρά, είναι απίστευτα εύκολο να εντυπωσιάσεις μια 24χρονη», συνεχίζει.

Πηγή κοντά στην οικογένεια Πελτζ δηλώσει στην DailyMail.com ότι η Νίκολα δεν έχει συναντήσει ποτέ, ούτε καν έχει μιλήσει με τον γιο του προέδρου, ωστόσο ο σάλος στις ΗΠΑ έχει ήδη προκληθεί με τα μηνύματα που αντάλλαξαν τα δύο ξαδέρφια.