Στο Καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία έχει βρεθεί ήδη ρυθμός. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αφού οι σχολές σάμπα θα προσπαθήσουν για τον τίτλο, ενώ η βασίλισσα του Καρναβαλιού έχει ήδη μεγάλη νευρικότητα, αφού θα την παρακολουθεί όλος ο πλανήτης. 

Το MEGA μεταδίδει λίγο από την ατμόσφαιρα. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται χαρακτηριστικά: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ξεφαντώνουν μαζί με τις δώδεκα σχολές σάμπα που διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο της καλύτερης εμφάνισης. Η ατμόσφαιρα εορταστική, ο ανταγωνισμός μεταξύ των σχολών μεγάλος, ενώ δεν λείπουν και τα απρόοπτα που διορθώνονται επί τόπου.

«Είμαι πολύ νευρική. Είναι η πρώτη χρονιά που είμαι στην κορυφή του άρματος. Όμως όλα θα πάνε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ενθουσιασμένη και θα τα δώσω όλα», δήλωσε η «βασίλισσα» του καρναβαλιού.

Ανάμεσα στους επισκέπτες του μεγαλύτερου καρναβαλιού στον κόσμο, είναι και το super model, Ζιζέλ. Το μοντέλο, δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποζάροντας με χορευτές που συμμετέχουν στο καρναβάλι, τη μεγαλύτερη γιορτή της πατρίδας της.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν αύριο, όμως οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο μέχρι το Σάββατο.