Ο Βλαντίμιρ Πούτιν άλλο που δεν ήθελε από το σόου που επιδόθηκε για να γιορτάσει τον ένα χρόνο εισβολής στην Ουκρανία. Το MEGA μετέδωσε ότι στη γιορτή δεν έλειπε οτιδήποτε. 

Όπως αναφέρθηκε: Το σόου είχε απ' όλα: Πατριωτικά τραγούδια, εικόνες από τον πόλεμο στην Ουκρανία, παιδιά από την ισοπεδωμένη Μαριούπολη, που ευχαρίστησαν τον στρατιωτικό «σωτήρα» τους μέχρι και ραπ διασκευή του εμβληματικού τραγουδιού «Κατιούσα» με αναφορές στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά των ναζί.

Χιλιάδες Μοσχοβίτες γέμισαν τις εξέδρες εν μέσω καταγγελιών της αντιπολίτευσης ότι αρκετοί πιέστηκαν, ακόμα και ότι πληρώθηκαν 500 ρούβλια, δηλαδή 6 ευρώ, για να δώσουν το «παρών».

Αργότερα, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Ρώσος Πρόεδρος κλιμάκωσε την πυρηνική ρητορική του.

«Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ενδυνάμωση της πυρηνικής τριάδας μας. Φέτος στο οπλοστάσιο μας προστίθενται τα πυραυλικά συστήματα "Σαρμάτ" με νέους, ισχυρούς πυραύλους. Θα συνεχίσουμε τη μαζική παραγωγή πυραυλικών συστημάτων «Κινζάλ» και θα ξεκινήσουμε τη μαζική εγκατάσταση υπερηχητικών πυραύλων Ζιρκόν», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού στρατού «Βάγκνερ» υποστηρίζει ότι οι μισθοφόροι του, και όχι ο ρωσικός στρατός, έχουν περικυκλώσει την στρατηγικής σημασίας πόλη Μπαχμούτ στην ανατολική Ουκρανία και βρίσκονται ένα βήμα πριν από την κατάληψή της.