Η προπονήτρια ομάδας με cheerleaders στην Οκλαχόμα φέρεται να έκανε σεξ με το 16χρονο πρώην φίλο της κόρης της από το 2017 και επί πενταετία. Ο 21χρονος την κατήγγειλε, η 45χρονη Τζένιφερ Χόκινς ομολόγησε και προφυλακίστηκε με την κατηγορία για βιασμό δεύτερου βαθμού. 



Όπως ισχυρίστηκε, έκανε σεξ με τη 45χρονη στο σπίτι της σχεδόν κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος στο σχολείο. Ο 21χρονος σήμερα φοιτητής είπε στους αστυνομικούς ότι έκαναν σεξ περισσότερες από 300 φορές από το 2017 έως το 2022, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Μάλιστα, τόνισε ότι η πρώτη φορά έγινε ύστερα από παραίνεση της γυναίκας. 

Ο νεαρός παρουσίασε στις αρχές μηνύματα που είχε ανταλλάξει το ζευγάρι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στα οποία η Χόκινς έδειχνε εξαγριωμένη όταν ο έφηβος «παρατηρούσε» άλλες γυναίκες.



«Η Τζένιφερ Χόκινς στην αρχή αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί του. Όμως στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έκανε ένα λάθος και άρχισε να κλαίει. Παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον μαθητή», αναφέρεται στην κατάθεσή της.