Καταδίωξη θρίλερ σε εξέλιξη  από το FBI, με το άτομο που διώκεται την ομοσπονδιακή αστυνομία, να βρίσκεται σε διαμέρισμα του 31ου ορόφου του πολυτελούς κτηρίου κατοικιών CitySpire στο Μανχάταν και απειλώντας να βουτήξει στο κενό.

Ο ύποπτος, που δεν έχει ταυτοποιηθεί και παραμένει άγνωστο το γιατί τον καταδιώκει το FBI. Στο σημείο έχουν σπεύσει οι Αρχές ενώ την ίδια στιγμή περαστικοί παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το συμβάν, με τους πυροσβέστες να έχουν στήσει μια τεράστια φουσκωτή κατασκευή για να ανακόψουν την πτώση του άνδρα, σε περίπτωση που κάνει πράξη τα λόγια του.

Σύμφωνα με την DailyMail, πρόκειται για έναν μαύρο άνδρα ενώ στα πλάνα που κυκλοφορούν στα social media διακρίνονται τα πόδια του να κρέμονται στο κενό, αφού ο ίδιος κάθεται στο περβάζι του παραθύρου, σε ύψος εκατοντάδων μέτρων.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης (ώρα ανατολικής ακτής ΗΠΑ, 15.00 ώρα Ελλάδας) με το FBI να καταδιώκει τον άνδρα αγνώστων
στοιχείων.

📌#Manhattan | #NewYork
Multiple emergency response teams, including the FBI, are presently on-site, tending to a barricaded suspect on the 31st floor, who is currently threatening to engage in… pic.twitter.com/bT76PmRNKb

— R A W S A L E R T S (@rawsalerts) March 22, 2023