Το απόλυτο χάος προκλήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης στη Βόρεια Αυστραλία, όταν ξέσπασε καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι στο φινιστρίνι και να πανικοβληθούν οι επιβάτες.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό ξεκίνησε όταν τσακώθηκαν κάποιοι επιβάτες. Σε κάποια στιγμή του καβγά μια γυναίκα πήρε ένα γυάλινο μπουκάλι και το πέταξε. Το μπουκάλι χτύπησε στο παράθυρο και το έσπασε.

Τότε στο αεροσκάφος επικράτησε πανικός. Οι πιλότοι κατάφεραν και προσγείωσαν με ασφάλεια το αεροπλάνο σε κοντινό αεροδρόμιο της Αυστραλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την προσγείωση η θερμοκέφαλη γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης και της μη συμμόρφωσης με τις οδηγίες ασφαλείας του πληρώματος.

Δείτε βίντεο

Τσακώθηκαν πάλι στην επόμενη πτήση

Η αεροπορική εταιρεία, της οποίας η ονομασία δεν έγινε γνωστή, έδωσε εντολή να γίνει και πάλι το ταξίδι και το αεροπλάνο απογειώθηκε και πάλι. Η ομάδα των επιβατών όμως, που συμμετείχαν στον πρώτο καβγά, δεν είχε βάλει μυαλό. Άρχισε να τσακώνεται ξανά, με συνέπεια το αεροσκάφος να προσγειωθεί στην Alyangula στο Groote Eylandt της Αυστραλίας και ακόμα τρεις επιβάτες να συλληφθούν.

Τα τρία άτομα που συνελήφθησαν αυτή τη φορά ήταν ένας 23χρονος, ένας 22χρονος και μια 22χρονη, μεταξύ άλλων για σωματική επίθεση, φθορά περιουσίας και κατοχή ναρκωτικών και αλκοολούχων ποτών.