Οι θαυμαστές του Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται ότι δεν μπορούν να κρύψουν εύκολα τον ενθουσιασμό τους, μόλις σταθούν πλάι στον Γάλλο Πρόεδρο.

Το τελευταίο περιστατικό «θαυμασμού» προς το πρόσωπό του έγινε κατά την επίσκεψή του σε επαγγελματικό λύκειο, με μαθητές που του είχαν επιφυλάξει θερμή υποδοχή με μουσική, η οποία μάλιστα τον γοήτευσε.

Πιο αναλυτικά, ο Γάλλος Πρόεδρος βρέθηκε στο Charente Maritime μαζί με τρεις υπουργούς. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Μακρόν βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές λυκείου.

Συγκεκριμένα, έκανε μια στάση στο λύκειο Bernard Palissy, γαλλικό επαγγελματικό σχολείο που βρίσκεται στο Saintes.

«Α, είστε πολύ όμορφος»

Ορισμένοι από τους μαθητές εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να πουν στον πρόεδρο τις σκέψεις τους για εκείνον. «Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας, κύριε! Σας παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό, από το 2017, ήδη θυμάμαι», ακούγεται να λέει που μεταδίδει το Quotidien.

Μια από τις μαθήτριες φαίνεται πως γοητεύτηκε από την παρουσία του προέδρου, σε σημείο που να του κάνει και κομπλιμέντο.

Αφού φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, η μαθήτρια του έκανε μια φιλοφρόνηση. «Α, είστε πολύ όμορφος, κύριε!» με τον Γάλλο πρόεδρο να χαμογελά και να κάνει το χαρακτηριστικό κλείσιμο ματιού μετά τη selfie τους.