Αν κάποιος συναντούσε τον Andre Rush σε κάποιον διάδρομο στον Λευκό Οίκο, δύσκολα θα πίστευε πως είναι σεφ. Πιο πιθανόν θα ήταν λόγω της σωματικής του διάπλασης να θεωρούσε πως ανήκει στο προσωπικό ασφαλείας.

Και αυτό γιατί έχει τεράστιους δικέφαλους, οι οποίοι έχουν περίμετρο 61 εκατοστά. Ο Andre Rush -που έχει μαγειρέψει για τέσσερεις Αμερικανούς προέδρους- έγινες δημοφιλής το 2018, όταν φωτογραφήθηκε να μαγειρεύει για το ιφτάρ του Λευκού Οίκου, ένα γεύμα που τρώνε οι μουσουλμάνοι για να σπάσουν τη νηστεία τους κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Οι καλεσμένοι δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους πάνω από το σώμα του. Η εικόνα του πυροδότησε ένα ολόκληρο κύμα ενδιαφέροντος για το ποιος ήταν ο Ρας και ο ίδιος είχε πει στο Men's Health ότι λάμβανε «εκατοντάδες email, μηνύματα και κλήσεις».

Ωστόσο, τα μπράτσα του Ρας εκτός από το ότι τον έκαναν αρκετά δημοφιλή, του δημιουργούσαν μερικά προβλήματα κατά την διάρκεια της μαγειρικής του θητείας, αφού έπρεπε να κόβει τα μανίκια από τα πουκάμισα που φοράνε οι σεφ.

View this post on Instagram

A post shared by ChefRush (@realchefrush)

Η ιστορία του Andre Rush

Ο Andre Rush δεν ήταν πάντα σεφ, μετά το γυμνάσιο εντάχθηκε στον αμερικανικό στρατό και το 1994 έγινε μάγειρας, μαθαίνοντας δεξιότητες όπως για παράδειγμα η γλυπτική σοκολάτας. Η μαγειρική ήταν το χόμπι που είχε κληρονομήσει από τη μητέρα του.

Το 1997 ο Andre Rush κατάφερε να γίνει μάγειρας στον Λευκό Οίκο, ετοιμάζοντας φαγητό για τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος όπως είπε «έτρωγε πολύ υγιεινά». Συνέχισε να κάνει το ίδιο και με τους Τζορτζ Μπους, Μπαράκ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια των χρόνων τους στον Λευκό Οίκο, με τον καθένα από αυτούς να έχει διαφορετικές διατροφικές συνήθειες.

View this post on Instagram

A post shared by ChefRush (@realchefrush)

Πώς έχει αποκτήσει δικέφαλους 61 εκατοστών

Ο Andre Rush απέκτησε αυτό το σώμα με αρκετή γυμναστική, αλλά και απαιτητική διατροφή που περιελάμβανε 14 βραστά αυγά κάθε πρωί (δύο από αυτά ολόκληρα και τα άλλα μόνο τα ασπράδια), ένα ρόφημα φυστικοβούτυρου με σκόνη πρωτεΐνης, ανάμεικτη κινόα και γάλα χωρίς λιπαρά.

Στη συνέχεια ακολουθεί ελληνικό γιαούρτι, πλιγούρι βρώμης και άπαχη γαλοπούλα, τα οποία παίρνει στο γυμναστήριο για να τα φάει. Το απόγευμα τρώει τέσσερα ολόκληρα ψητά κοτόπουλα.

Και το καλύτερο το έχει κρατήσει για το τέλος. Εκτός από την παραπάνω διατροφή, ο Andre Rush όπως έχει αποκαλύψει, διατηρεί τα δικέφαλά του κάνοντας κάθε μέρα… 2.222 push-ups!

View this post on Instagram

A post shared by ChefRush (@realchefrush)