Δικαστήριο της Νέα Υόρκης, έδωσε στη δημοσιότητα, ένα βίντεο από την δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Nτόναλντ Τραμπ, για το βιασμό της αμερικανίδας δημοσιογράφου, Ε. Τζιν Κάρολ.

Το βίντεο διάρκειας περίπου 48 λεπτών δείχνει τον 76χρονο Τραμπ να μπερδεύει την αρθρογράφο Τζιν Κάρολ με την πρώην σύζυγό του Μάρλα Μέιπλς σε μια φωτογραφία. Τον δείχνει επίσης να επαναλαμβάνει την άρνησή του για τους ισχυρισμούς της Τζιν Κάρολ υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι ο τύπος μου».

Το βίντεο της κατάθεσής του, που καταγράφηκε τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσιάστηκε στους ενόρκους την περασμένη Πέμπτη και δόθηκε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά σήμερα, Παρασκευή μετά από αίτηση οργανώσεων των μέσων ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ακούγεται η ηχογραφημένη κασέτα από το Access Hollywood που διέρρευσε και η οποία δημοσιεύτηκε από την Washington Post κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του, το 2016. Τότε, φαίνεται στο βίντεο ο Τραμπ να μετακινείται άβολα στη θέση του καθώς ακούγεται να λέει «μπορείς να κάνεις τα πάντα» στις γυναίκες «όταν είσαι σταρ».