Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στο κάστρο του Ουίνδσορ με τα μεγαλύτερα ονόματα καλλιτεχνών να δίνουν το «παρών», προς τιμήν του νέου Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, Καρόλου του Γ'. Εκεί συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και φυσικά η βασιλική οικογένεια.

Το πάρτι-συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ διεξήχθη σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, τη μεγαλύτερη που έχει στηθεί ποτέ στο κάστρο, ενώπιον της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα μάλιστα, με τη «Sun», στη συναυλίαπήγαν περίπου 20.000 άτομα.

 Δείτε βίντεο




 Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ και είπε ότι «μας προσέχει», καθώς ευχαρίστησε τον βασιλιά Κάρολο στη συναυλία στέψης. Επίσης, είπε πως θα ήταν «περήφανη η μαμά».

coronation_1
coronation_2
coronation_3
coronation_4
coronation_5
coronation_6
coronation_7
coronation_8
coronation_9
coronation_10
coronation_11
coronation_12
coronation_13
coronation_14

 Βίντεο με όσα είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ:

 Βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον την ώρα που μιλάει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ:


 Βίντεο με την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Τζορτζ να χορεύουν:


 Βίντεο με την άφιξη του Καρόλου:

The King and Queen have arrived!

The Prince and Princess of Wales have been joined by George and Charlotte for the #CoronationConcert pic.twitter.com/12nn0eFnXW

— Belle (@RoyallyBelle_) May 7, 2023

 Το «παρών» έδωσαν μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως η Νικόλ Σέρζινγκερ, η Κέιτι Πέρι, ο Λάιονέλ Ρίτσι, ο Νικ Κέιβ, οι Take That, οι Olly Murs, η Paloma Faith, και ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι, ερμηνεύοντας το «You’ll Never Walk Alone».

 Παράλληλα, μια ορχήστρα παγκόσμιας κλάσης έπαιξε μια σειρά από αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

 Στο πρόγραμμα ήταν και μια κοινή παράσταση από το Βασιλικό Μπαλέτο, τη Βασιλική Όπερα, τη Royal Shakespeare Company, το Royal College of Music και το Royal College of Art.