Τη βασιλική οικογένεια και το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί χθες το βράδυ στο Γουίνσδορ, για να παρακολουθήσει τη συναυλία προς τιμήν του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα, συγκίνησε και ενθουσίασε μια 13χρονη τυφλή πιανίστρια με αυτισμό.

Η 13χρονη έπαιξε στο πιάνο το Πρελούδιο του Μπαχ σε Ντο Μείζονα και αποθεώθηκε από τα 20.000 άτομα που βρέθηκαν στο Γουίνσδορ μαζί με τον Βασιλιά Κάρολο, τη Βασίλισσα Καμίλα και την υπόλοιπη οικογένεια για τη συναυλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη DailyMail, το νέο βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας έμεινε άφωνο από την επίδοση της 13χρονης Λούσι Ίλινγκγουορθ.

Σημειώνεται ότι το μικρό κορίτσι είναι μέλος του Ιδρύματος Queen’s Trust της Καμίλα.

Το ταλέντο της 13χρονης ήταν γνωστό εδώ και καιρό στη Βρετανία, αφού ήταν η μεγάλη νικήτρια του σόου του Channel 4 «The Piano». Η μητέρα της ήταν δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της και φαινόταν περήφανη για την κόρη της.

Η Λούσι Ίλινγκγουορθ είναι τυφλή εκ γενετής, αφού γεννήθηκε με καρκινικούς όγκους στα μάτια της, έχει αυτισμό και δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά το ταλέντο της στο πιάνο είναι αδιαμφισβήτητο, κάτι που απέδειξε και η ίδια ενώπιον 20.000 και πλέον ανθρώπων.

Οι χρήστες των social media εξέφρασαν τη συγκίνησή τους και έδωσαν συγχαρητήρια στη 13χρονη Λούσι για την εμφάνισή της. «Είσαι εκπληκτική», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter και ένας άλλος είπε ότι «συγκινήθηκα, είσαι μια εκπληκτική νεαρή κοπέλα. Μπράβο σου!».

*Φωτογραφία: Reuters