Ένας καθηγητής στις ΗΠΑ δέχτηκε επίθεση από μαθήτρια με σπρέι κινητού, όταν προσπάθησε να πάρει το κινητό μιας μαθήτριάς του μέσα σε σχολείο στο Τενεσί.

Ειδικότερα, το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε λύκειο του Τενεσί των ΗΠΑ, ενώ μαθητές κατέγραφαν με τα κινητά τους την επίθεση με σπρέι πιπεριού. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται η μαθήτρια, κρατώντας ένα σπρέι πιπεριού, να τσακώνεται με τον καθηγητή. Του ζητά επίμονα το κινητό της και προσπαθεί να το αρπάξει. Όταν αυτός αρνείται, τότε τον ψεκάζει με σπρέι πιπεριού, με τον καθηγητή να τονίζει ότι είναι η δεύτερη φορά που τον ψέκασε με σπρέι.

Ο ίδιος πέφτει κάτω από τον πόνο στα μάτια, ενώ άλλοι καθηγητές προσπαθούν να ηρεμήσουν την μαθήτρια. «Δώσε μου το κινητό τηλέφωνο» ακούγεται να ουρλιάζει η έφηβη.

Σύμφωνα με τη New York Post, η μαθήτρια πιάστηκε να στέλνει μηνύματα και να ψάχνει απαντήσεις στο Google για τα μαθήματά της.

Ο ίδιος καθηγητής του Antioch High School του Τενεσί είχε δεχθεί μπουνιά δύο μήνες νωρίτερα από άλλο μαθητή από τον οποίο είχε, επίσης, πάρει το κινητό τηλέφωνο όταν τον αντιλήφθηκε να το χρησιμοποιεί για «σκονάκι» κατά τη διάρκεια μαθήματος.