Σε έναν ιδιαίτερο τρόπο μεταφοράς έχει μετατρέψει έναν μπλε κάδο σκουπιδιών ο 58χρονος Κέβιν Νικς, ο οποίος έχει κατακτήσει πολλά παγκόσμια ρεκόρ στο παρελθόν.

Μιλώντας ανοιχτά για το σχέδιο, ο 58χρονος, από το Great Rollright του Oxfordshire, λέει: «Βασίζεται σε ένα σκούτερ κινητικότητας, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος κάδος στον κόσμο που φορολογείται. Έχει ηλεκτρικό μοτέρ γιατί είναι πολύ πράσινος παρόλο που είναι μπλε», αστειεύτηκε.

Ενώ πρόσθεσε: «Μπορώ να κυκλοφορήσω στον δρόμο, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι θα έκανε η αστυνομία αν με έβλεπε. Είναι αρκετά διασκεδαστικό. Κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν όταν με βλέπουν».

Όταν ρωτήθηκε γιατί προχώρησε σε όλες αυτές τις περίεργες κατασκευές, είπε: «Κάντε κάτι διαφορετικό. Πολλοί άνθρωποι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Εργάζονται και περιμένουν πότε θα βγουν στη σύνταξη για να ηρεμήσουν. Δεν είναι αυτό η ζωή. Η ζωή είναι τώρα. Δεν είναι όταν φτάνεις στα 60, γιατί κοιτάς πίσω και σκέφτεσαι "Ω, έχω αφήσει μία ζωή πίσω μου και δεν έχω κάνει τίποτα"».

Δείτε βίντεο