Την περίφημη ανθοκομική έκθεση του Τσέλσι, επισκέφθηκαν τις προηγούμενες μέρες ο βασιλιάς Κάρολος και η νύφη του, Κέιτ Μίντλετον.

Τα βρετανικά ΜΜΕ εστίασαν περισσότερο στην παρουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας και όχι του βασιλιά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νέες ίντριγκες στο παλάτι, σύμφωνα πάντα με αναφορές από το Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα, πηγές από το παλάτι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι «ο βασιλιάς Κάρολος επισκιάστηκε από την Κέιτ Μίντλετον κατά την πρώτη του επίσκεψη στην έκθεση ως μονάρχης».

Ο Κάρολος, ο οποίος είναι γνωστός ως ενθουσιώδης κηπουρός και λάτρης της φύσης, παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση στο Λονδίνο τη Δευτέρα. Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Καμίλα, παρουσίασαν ένα μετάλλιο προς τιμή της εκλιπούσας μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, προς τιμή των κορυφαίων της κηπουρικής, το οποίο θα δίνεται σε 70 άτομα κάθε φορά στη μνήμη της 70χρονης βασιλείας της Αυτού Μεγαλειότητας.



Αιφνιδιαστικά

Την ίδια μέρα, η νύφη του, Κέιτ Μίντλετον έκανε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην ίδια έκθεση με τα ΜΜΕ να σχολιάζουν τα πάντα από την εμφάνισή της: Από το τι φορούσε, το πόσο καλή ήταν με τα παιδιά μέχρι και την ερώτηση που της έκανε ένα από αυτά για το πώς είναι να είσαι πριγκίπισσα.



Η έκταση της κάλυψης που δόθηκε στην επίσκεψη της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε ανησυχία σε ορισμένους κύκλους του παλατιού. Ποια είναι η ανησυχία; Πως ο βασιλιάς Κάρολος ίσως επισκιάζεται από τη νύφη του, ένας ισχυρισμός που θυμίζει έντονα την εποχή που ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.